tiistai 31. tammikuuta 2012

kuva: google

Facebookin seinäkirjotukset.......... asiallisia(ko)?


Noniin. Joo. Kattelin tässä kavereiden ja "kavereiden" facebook seinäkirjotuksia. Voin iha suoraan sanoo et järkytyin joistain kirjotuksista.
En ite ikinä pystys pistään tollasia juttuja kaikkien näkyville. Ok, ymmärrän että joittenki kaverit pistää salaa toisen seinälle kaikkee "hauskaa", mut sit ku ite kirjottelee tollasia nii ei taida mennä niillä hissi iha ylös asti D:
Yleensä nää kirjottajat on sellasia 13-15 vuotiaita tyttöjä, jotka ei aina taida muistaa että ne kirjotukset näkee kaikki.
Mun mielestä ainaki on ihan turhaa kertoo jokaisen liikkeen facessa. ja on todella tyhmää kirjottaa känniseikkailuistaan esim. 13 vuotiaana, ja miten on oksentanu joka paikkaan eikä muista mitään. Muutenki, oli ikä mikä tahansa nii pitääkö sitä jokaisesta ryypiskelystä ja darrasta ilmottaa? Veikkaisimpa että suurimpaa osaa ei kiinnosta mitä ja montako nää pikkutytöt ja pojat on juonu.
Mitään lapsellisempaa ei netissä oo kun julkaisut jossa haukutaan toisia ihmisiä ihan julkisesti ja nimellä.
Jotkut tytöt voi myös miettii millasia kuvia itestään kannattaa ottaa. Riittääkö että on toppi joka roikkuu polvissa+ topatut rintsikat ja legginssit? Ei mun mielestä. Nää ihmiset ei ehkä sitä tajua, mut siitä saa tosi halvan kuvan, jos paljastelee itseään liikaa julkisesti. Pojilla en oo nähny tämmöstä, mut oon nähny alastonkuvia joissa on vaa pieni 'sensuroitu'-merkki housujen tilalla. Voi sitä huomioo ja kommentteja muutenkin hakea, esim ottamalla erikoisen kuvan, taiteellisen kuvan tai on laittautunut tosi kauniiksi/komeaksi. Veikkaisimpa että niihin tulee kuitenkin paljon mukavempia kommentteja ku niihin puolialastomiin kuviin. 

Ei myöskään tarvii kirjottaa liian henkilökohtasia asioita. Kaikki varmaan ite tietää mitä ne henkilökohtaset asiat on....
Tässä pari esimerkkiä sellasista tilapäivityksistä joita ihmettelen:
  • "vittu ku en muista eilisestä yhtäään mittään. oikeesti.. voiks joku kertoo mitä eilen tapahtu?! ainaki olin iha oksennuksessa aamulla kiitti vaa joku kuka sen teki!!! mut vissii oli hauskaa eile feta. *nimi* ;);) <3<3<3"
  • "Oon iha hellänä eilisestä.. ette haluu ees tietää mut oli rajuu menoo;D"
  • Ei vittu oikeesti kattokaa tän kuvat!!!! *nimi*!! ihan järkyttävä!!!!!111 oikeesti huhhuh miten rumii ihmisii maailmassa on!:DDDDDDDXD pitäs heittää kaivoon tollaset!!"
          Että näin.



Tää on sitten vaan mun mielipide, enkä halua yleistää. Joukossa on myös sellaisia nuoria jotka kirjottaa ihan asiallisia seinäkirjotuksia. Kerroin nyt vaan mitkä mua ärsyttää ja mitä ite oon huomannu sellasiks seinäkirjotuksiks joita ite en oikeen taho ymmärtää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti