torstai 2. helmikuuta 2012

Haudiiiiii, nyt  tehtävänä oli kuunnella kolmee eri radiokanavaa 15 minuutin ajan, ja vertailla niitä=)

NRJ

Niinku kaikki varmaan tietääki, NRJ on nuoria eniten ajateltu radiokanava, jossa soitetaan hittikappaleita. Oon kuunnellu nrj:tä monestikki ja oon huomannu et suurin osa musiikista oli jumputus musiikkia. toisinsanoen poppia ja tecno musiikkia. Voi olla että mulle sattu just sellanen aika ku kuuntelin tätä, mutta kun kuulu eka kappale nii siitä seuraavat 10 minuuttia oli puhetta. Eli en päässy hirveesti ite musiikkii arvosteleen mut oonki kuunnellu nrj:tä aiemmin nii tykkään kyllä musiikeista mitä siellä soitetaan.


THE VOICE

Tätä radiokanavaa kuuntelen ehkä ite eniten. Voicessa on se hyvä puoli, että musiikkia kuuluu paljon, eikä ole hirveesti puhetta. Jos sitä puhetta on, nii se ei kestä kovin kauaa eikä hirveemmin oo mitään kilpailuja vaa puhutaan musiikista ja musiikkiuutisista. Tietty jos on joku iso uutinen ollu just nii sitä käydään läpi ja voicelle voi soittaa ja kertoa omia mielipiteitä ja ehdotella puheenaiheita. Voicella soitetaan suomalaisia ja ulkolaisia kappaleita, niin hittejä kuin vanhoja hittejä, ja sellasia jotka ei oo hittejä koskaa ollukkaan :D Tykkään paljon musiikista mitä tältä kanavalta kuuluu ja tykkään tästä ehkä eniten kaikista radiokanavista. Aika monista kanavista kuitenkin kuuluu samankaltasia musiikkeja, esim nrj, voice, nova....
Kaikissa kanavissa on hyvät juontajat ja läppä lentää. 
Iskelmä ja rock kanavat on tietenki erikseen eikä niistä jumputus musiikkia kuule.


SUOMIPOP

Suomipopissa kuulee ainoastaan suomalaista musiikkia. Ihana kanava, en itse kyllä hirveesti kuuntele mut sillon ku kuuntelen nii voi että, miten ihania ja vanhoja suomalaisia biisejä sieltä tulee. On ihana laulaa mukana ku osaa lähes kaikki kappaleet!
Suomipopilta kuulee paljon kiinnostavia juttuja, siellä on kielpailuja ja puheenaiheet on kaikille sopivia ja tosi mielenkiintosia. Radiojuontajat on suomipopilla erityisen hauskoja ja muutenki osaa hommansa tosi hyvin. Ne osaa kertoo tosi mielenkiintosesti kaikesta ja muutenki aika menee nopeesti ku niitä kuuntelee.
Sillon ku ei oo mitään tekemistä, on ihanaa kuunnella radioo ja muitten ihmisten puhetta, ja ku välillä tulee musiikkia nii aah. Taivaallista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti