torstai 2. helmikuuta 2012

                                          PLE


Mikä PLE on? Se on projekti, jonka tavotteena on kokeilla, kuinka erilaisten sosiaalisten medioiden välineistä tulee opettajien ja oppilaiden käsissä henkilökohtaisia oppimisympäristöjä.
PLE- ideaa käytetään ja testaillaan monessa eri asiassa, esimerkiksi työnhaussa, yritysyhteistyössä, ja erityisesti opetuksessa ja oppimisessa. Tarkoituksena on myös että opiskelijalla olisi jo materiaalia opinnoista ennen kun varsinaiset opinnot alkaa, ja materiaalit opiskelun varrelta saisi pitää itsellään.
Tässä linkissä: http://sometu.ning.com/forum/topics/ple-henkiloekohtaisten, keskustellaan monen eri ihmisen kanssa PLE- projektista, eli on myös monia mielipiteitä.
Oon samaa mieltä, että moodle on tosi hyvä, sitä kannattaa jatkaa vaikka tällainen PLE- projekti tulisikin moodlen rinnalle.
Tästä aiheesta on tosi vaikee kirjottaa, kun sitä ei oikeen voi selittää, vaan se pitäisi itse käydä tutkimassa ja lukemassa netistä.
Tässä olisi vielä yksi osoite jos kiinnostaa katsoa:
 http://plepele.wordpress.com/, tuolta selviää aika hyvin PLE- projktin tarkoitus ja siellä löytyy myös esimerkkejä mitä projektiin sisältyy jo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti